Skip navigation

Category Archives: Fun

banner simple ja

Ni kami rang punya banner..Puan Zaiton penyalaras BAFIN yang kasi rasmi..

member2 pelaksana programe

penat kami ari tu tapi ni la kerja..

geng2 BAFIN..hppy sgt oo..

main pasir..jom..

IMG_3557

bergaya ba dorang ni..eee..tapi ni la team aku ari tu..

alfrie, anthony, ho ching, sia n melvin.. 

jejaka2 BAFIN ni..harapan UMS..hehe..inda ba..tapi ni la coursemate aku..

ui, jgn berasak2 ba..

haha..ui Mel..kenapa mata ko tu? tapi aku pun sama oo..da technical problem ni..

pa tu ar?

ba ni ja la aku dpt post..bye2 Melinsung..

Ni di India..do you ever did it?hehe..

just-do-it

P/s: jia you, jia you..aja2 fighting! Actualy, wht is the dog wanna c for ya? hehe..:P

pa-korang-buat-tu

Find some hidden place la bro..open air g tu..wo salute both of u la..Gambate with ur ‘Business’..hehe..:p

shark-monumen

Whre r the shark come from ya? JUst sudden dropping down..langgar bumbung rumah sapa la tu? sakit tu kepala jerung, padan muka dia..hehe..:P

tongue-bifurcation

kenapala dia tu? bagus2 natural, mo juga diubah2..trip2 lidah ular ka?tapi buruk oo..nampak cacat! hehe..:p

a276_a1

Ni semulajadi ka atau bikin2..tapi bidala..mungkin dia suda ikut promosi dalam “buy 2 free 1″..hehe..”..:p